Het groeiende succes van een offline en een online onderneming, ligt in de relatie die je opbouwt met je toekomstige klanten.

Een mailinglijst met 'toekomstige' klanten is daarvoor onmisbaar.

START MET DE KLANTGENERATOR

KlantGenerator - Basistraining

De Klantgenerator is de stap voor stap methode om een vaste stroom van nieuwe klanten en omzet te realiseren binnen je offline of online bedrijf. Resultaatgericht zonder de ballast van marketing trucjes en loze beloftes.

Vergelijk de onderstaande 2 businesmodellen.

Businessmodel van een offline ondernemer

De meeste ondernemers zijn vooral aan het netwerken, hebben wel een website, maar geen systeem om nieuwe klanten te krijgen.

Businessmodel met de Klantgenerator

Het proces van online netwerken, relaties opbouwen en meer verwijzingen krijgen is geïntegreerd in een geautomatiseerd systeem.

Het geheim om internet succesvol in te zetten

Veel ondernemers focussen op de verkeerde onderdelen in hun 'online' bedrijf. Ze starten met Facebook marketing, online programma's of webinars, zonder dat ze een goede basis voor hun mailinglijst hebben gelegd.
Gevolg... Frustratie en hoge kosten want de meeste bezoekers van hun website verdwijnen zonder dat ze contact hebben opgenomen.

Hun focus zou moeten liggen op het bouwen van een systeem om die toekomstige klanten vast te houden. Pas als die relatie goed is, worden technieken als Facebook Marketing pas interessant. Bekijk de 1-minuut video voor een korte uitleg.

Welke online marketing tool, product, dienst of 'geweldige kans' dan ook,
het vervangt nooit een kwalitatief hoge en betrokken mailinglijst binnen je bedrijf.

"Bas heeft me geholpen om online op een goede manier zichtbaar te zijn. De klantgenerator zorgt voor meer klanten, mijn mailing lijst groeit en mijn online zichtbaarheid (en de reacties en het aantal keren dat post worden gezien wordt steeds groter)."

Leanne Lovink
Helio.work

"Bastiaan is een prettig persoon, hij maakt eenvoudig contact, hij is duidelijk in zijn communicatie en in het overbrengen van zijn kennis. Geen wollige taal geen torenhoge beloftes, maar heldere stappen met reëele beloftes. Stappen die bij mij passen, in de fase waarin ik zit. Hij denkt mee en kijkt goed wat ik al kan, en waar ik nu behoefte aan heb, en past het programma daar op aan."

Wendy Vos
De Evolutie

"Ik werk graag samen met Bastiaan! Hij is doortastend, weet enorm helder te verwoorden waar het om gaat (of waar het misgaat) en komt met goede oplossingen. Hij windt er geen doekjes om en ook dat is fijn. Geniaal hoe hij technische dingen simpel kan maken, hoe hij structuur aanbrengt in de jungle die online ondernemen al gauw is. "

Mariska van der Meulen
Power2Blossom

De 3 fases van de KlantGenerator

De KlantGenerator Emailmarketing training is mijn beproefde stap voor stap methodiek om in 
3 fases een vaste stroom van nieuwe klanten en omzet te realiseren binnen je offline of online bedrijf.

Bouw je KlantGenerator

In fase 1 bouw je jouw KlantGenerator aan de hand van een weergaloze weggever, een optimale ondernemers-website en een actieve emaillijst met 10 aanmeldmogelijkheden.

 

➨ Stap 1: Je maakt een onweerstaanbare weggever passend bij jouw bedrijf of product

➨ Stap 2: Je maakt vakje bestaande website een ondernemerssite voor meer leads, of bouwt een nieuwe site.

➨ Stap 3: Je koppel je website, weggever en emaillijst op 10 verschillende manieren

Start de KlantGenerator

In fase 2 ga je persoonlijke contact leggen met je nieuwe volgers en wordt je zichtbaar online, zodat je volgers jouw leren kennen als de expert op jouw vakgebied.

 

➨ Stap 4: Je schrijft 6 emails voor Know-Like-trust relaties met je nieuwe volgers

➨ Stap 5: Je leert slim en snel te bloggen en te vloggen voor een hogere expertstatus

➨ Stap 6: Je leert hoe je efficiënt nieuwe content maakt adhv een content-agenda

Versnel de KlantGenerator

In fase 3 vergroot je je zichtbaarheid met video en ga je met Facebook advertenties en referrals werken, zodat de groei van je mailinglijst verder versneld.

 

➨ Stap 7: Je verhoogt je online zichtbaar met professionele sociale profielen en video

➨ Stap 8: Je maakt je eerste Facebook advertentie voor meer leads
(inclusief pixel, doelgroep, ad)

➨ Bonus: Je leert hoe je meer leads krijgt door verwijzingen en sociaal delen

OM JE VERDER TE HELPEN

Graag wil ik je persoonlijk helpen om deze training goed te implementeren en te volbrengen. Daarom heb ik de volgende bonus voor je er bij gedaan.

Persoonlijk Support:
6 Maanden Ondersteuning

Live support in maandelijkse Q&A's
Maandelijkse nieuwe trainingen
Persoonlijk antwoord en feedback
Toegang tot archief met alle vorige trainingen

Prijs per maand € 99 ex btw, bonuswaarde € 594

Prijs opties

Kies het pakket dat bij je past

3 TERMIJNEN

€ 275

3 MAANDEN

8 Weken online training

6 maanden Q&A support

Gespreide betaling mogelijk

BETAAL IN TERMIJNEN

EENMALIG

€ 750

EX BTW

8 Weken online training

6 maanden Q&A support

Korting € 75 bij 1 termijn

BESTEL NU

COACHING

€ 2.250

6 MAANDEN 1 OP 1 COACHING

Persoonlijke coaching & 

KlantGenerator + Expert Support

Maandelijkse 1 op 1 sessies

Gespreide betaling per maand

MEER INFO

"Ik ben zeer enthousiast over de KlantGenerator. Bastiaan heeft mij enorm geholpen. De communicatie verliep vlot en prettig. Hij is zeer deskundig en stelt de juiste vragen, komt met suggesties, is heel duidelijk en eerlijk. "

Joke Thoonen
Toon Jouw Talent

"Dankzij Bastiaan direct resultaat geboekt met een paar quick wins die ik zelf nooit had kunnen dromen. Ik heb al een paar coaches gehad maar Bastiaan is mijn favoriet: verstand van zaken, praktisch, tekstueel heel goed en als coach altijd paraat en scherp. Zoek je een coach voor om je te helpen bij jouw online business raad ik Bastiaan ten zeerste aan! Stappen die bij mij passen, in de fase waarin ik zit. Hij denkt mee en kijkt goed wat ik al kan, en waar ik nu behoefte aan heb, en past het programma daar op aan."

Nils de Rijk
LoopWijzer

"In mijn overstap van offline- naar online ondernemen was ik opzoek naar iemand die mij kan ondersteunen, van advies kan voorzien en iemand waar ik terecht kan voor vragen. Via via kwam ik bij Bastiaan terecht. Via zijn online leeromgeving heb ik een aantal processen kunnen aanscherpen en heb ik nu een persoon en een community waar ik mee kan sparren en waar ik op terug kan vallen."

Wesley Boer
De Fitte Ondernemer

START MET DE KLANTGENERATOR
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.